Contactar:

Associació per la Difusió del Menjar Sa i Natural del Dolç i els seus Derivats

L’Associació per la Difusió del Menjar Sa i Natural del Dolç i els seus Derivats promou la sana alimentació centrada en la cultura del dolç tradicional i natural. Fomenta la protecció i difusió de receptes casolanes saludables, organitza cursos i esdeveniments per ensenyar a menjar dolç de manera sana amb productes locals.

L’associació estableix vincles amb altres entitats per oferir alternatives alimentàries saludables i ecològiques. Sensibilitza la ciutadania sobre la importància de consumir productes no agressius per a la salut, elaborats amb tècniques ecològiques. També impulsa la col·laboració amb administracions per potenciar la salut a través de l’alimentació dolça i natural.

Entre els seus serveis destaca l’organització d’activitats i cursos dirigits a diferents col·lectius com associacions de pares i mares o jubilats, amb l’objectiu de difondre la correcta alimentació dels dolços i els seus derivats. El club fomenta activitats esportives i gastronòmiques relacionades amb aquests valors.

Número d'inscripció: 52403   ·   Data inscripció: 03/03/2014   ·   Població: Castelldefels   ·   Comarca: Baix Llobregat

Número d'inscripció: 52403
Data inscripció: 03/03/2014
Població: Castelldefels
Comarca: Baix Llobregat

Junta directiva 2025

Aquestes són les 3 persones que formen part de la junta directiva de l'Associació per la Difusió del Menjar Sa i Natural del Dolç i els seus Derivats segons el registre de la Generalitat de Catalunya el 14/09/2025.

Presidenta:
Lídia Rovira Rabinal

Secretària:
Silvia Rovira Rabinal

Tresorera:
Rosa Rabinal López

Els membres de l'òrgan de govern de l'entitat poden haver variat.
Depen de la propia entitat notificar-los a la Generalitat per mantenir-los actualitzats.

Finalitats de l'entitat

Article 2. Els fins de l’associació són:

  • Creació d’un espai interactiu en la ciutadania per compartir, promocionar i difondre la sana alimentació en especial la de la cultura del dolç al nostre país.
  • Crear lligams entre altres associacions destinades a la correcta i sana alimentació ecològica per intercanviar inquietuds i esforços per aportar a la ciutadania una alternativa sana i bona d’alimentació que li procuri vetllar per la seva salut.
  • Protegir i promocionar les receptes casolanes de productes dolços i sans per defensaries davant a l’enorme pressió mediàtica de dolços preparats amb condiments i productes no tant sans per la salut i el consum de dolços i els seus derivats.
  • Organitzar i potenciar events i cursos destinats a la difusió del cóm poder menjar dolç i sa amb productes de la terra.
  • Crear una implicació amb les administracions per tal de potenciar la salut en la pràctica del menjar i en especial la del dolç i els seus derivats.
  • Sensibilitzar a la ciutadania perquè apostin per cuinar i adquirir productes no agressius amb la salut, elaborats i cultivats d’acord amb tècniques ecològiques i sanes.

Per aconseguir les seves finalitats, l’associació realitza les activitats següents:

  • Organització de events i cursos sense ànim de lucre a diferents associacions com jubilats, Associacions de Pares i Mares d’escoles, Associacions escolars a fi de difondre la correcte i sana alimentació dels dolços i els seus derivats. En queda exclòs tot ànim de lucre.

Font de la informació: Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia, Drets i Memòria. Última actualització: 14/09/2025.

Altres associacions de gastronomia