Contactar:

Fundació Privada Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica

CIF: G61095873   ·   Número d'inscripció: 1086   ·   Data inscripció: 25/07/1997   ·   Població: Premià de Mar   ·   Comarca: Maresme

CIF: G61095873
Número d'inscripció: 1086
Data inscripció: 25/07/1997
Població: Premià de Mar
Comarca: Maresme

Junta directiva 2025

Aquestes són les 19 persones que formen part de la junta directiva de Fundació Privada Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica segons el registre de la Generalitat de Catalunya el 06/06/2025.

President:
Sergi Company Castells

Vicepresident 1r:
Jaume Marimón Closa

Vicepresident 2n:
Josep M. Pelegrí i Aixut

Secretari:
Daniel Brasé i Arnau

Vocal:
Fina Puigdevall Nograreda

Vocal:
Joan Baptista Naudó i Molist

Vocal:
Joan Estapé Mir

Vocal:
Joan Turull Estatuet

Vocal:
Jordi Tresserras Juan

Vocal:
Jose Manuel Juárez

Vocal:
Josep M. Solé Estany

Vocal:
Josep Tejedo Fernàndez

Vocal:
Lluis Ristol Ubach

Vocal:
Martí Sabrià Ideulofeu

Vocal:
Pere Chías i Suriol

Vocal:
Pere Duran Vall-llossera

Vocal:
Pere Nin Palau

Vocal:
Xavier Espasa i Añoveros

Vocal:
Xavier Gallifa Gil

Els membres de l'òrgan de govern de l'entitat poden haver variat.
Depen de la propia entitat notificar-los a la Generalitat per mantenir-los actualitzats.

Finalitats de l'entitat

Article 5. Finalitats fundacionals.

La Fundació té per objecte per principal la investigació, promoció, representació i divulgació de la Cuina Catalana i de la Mediterrània.

Aquest contingut no té caràcter limitatiu; considerant-se per tant com a vàlid i inclòs a la finalitat fundacional, tot el que es trobi en relació amb l’objectiu i desenvolupament de l’activitat.

Sobre els fundadors

Les persones següents: Isidre Girones i Escolano, Josep Monje i Canut, Joan Pedrell i Font, Jaume Saumell i Quintana, Joan Josep Pique i Navarro, Jaume Marimon i Closa, i Jaume Subirós i Jordà

Font de la informació: Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia, Drets i Memòria. Última actualització: 06/06/2025.