Associació Culinària de Mataró i el Maresme (ACMIM)
Contactar
Junta directiva 2025
Aquestes són les 3 persones que formen part de la junta directiva de l'Associació Culinària de Mataró i el Maresme (ACMIM) segons el registre de la Generalitat de Catalunya el 08/08/2025.
President:
Patricio Inostroza Reyes
Secretària:
Patricia Cristina Belsue Lacalle
Tresorer:
José Antonio Belsué Lacalle
Els membres de l'òrgan de govern de l'entitat poden haver variat.
Depen de la propia entitat notificar-los a la Generalitat per mantenir-los actualitzats.
Finalitats de l'entitat
Article 2. Els fins de l’associació són:
- Fomentar el desenvolupament cultural de la gastronomia de Mataró en un ambient de responsabilitat social, humana i professional.
- Gestionar activitats amb els restaurants del Maresme per tal de realitzar intercanvis de coneixements i sabors amb la gastronomia i l’alta cuina.
- Crear vincles professionals de cooperació i amistat entre els associats i aquells qui formen part de l’activitat gastronòmica local i comarcal.
Per aconseguir les seves finalitats, l’associació realitza les activitats següents:
- Edició i publicació de llibres dels restaurants de Mataró i el Maresme.
- Participació en fires i mostres gastronòmiques nacionals i estatals.
- Organitzar i promoure el concurs d’El Restaurant de l’any de Mataró.
- Organitzar tallers culinaris gratuïts per a la comunitat.
- Organitzar tallers impartits per cuiners premiats i dirigits a professionals de Mataró i el Maresme.
En queda exclòs tot ànim de lucre.
Font de la informació: Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia, Drets i Memòria. Última actualització: 08/08/2025.
Altres associacions de gastronomia de Mataró
Associació Dehum Cervesers
Mataró
